ENNE JA PÄRAST FOTOD Uskumatu muutuse läbinud kahe lapse ema jagab nippi, mis aitas tal edukalt kaalu langetada

PM Tervis
Copy
Victoria Bowen enne ja pärast muutust.
Victoria Bowen enne ja pärast muutust. Foto: Caters News Agency/Scanpix

120 kilogrammi kaalunud šokohoolik Victoria Bowen tegi kindlameelse otsuse kaalust alla võtta. Naise suurimaks motivaatoriks said tema kaks last, kellega ta oma suure kehakaalu tõttu enam mängida ei saanud.

Victoria sõnul hakkas tema kaal tõusma raseduse ajal, suurem osa kehakaalust lisandus raseduse viimasel kümnel nädalal. «Võtsin kahe eest söömist ilmselt pisut liiga tõsiselt,» tõdes naine. «Teadsin, et olen ülekaaluline, aga ma ei mõistnud tegelikult, kui suureks ma olin paisunud,» tunnistas Victoria. 

Pöördepunkt saabus siis, kui ühel päeval terve perega parki mängima mindi. «Istusin üksinda piknikutekil ja vaatasin, kuidas mu abikaasa lastega mängib. Sain sel hetkel aru, et ülekaalu tõttu jäävad paljud elu poolt pakutavad rõõmud nautimata.»

Victoria enne kaalust alla võtmist.
Victoria enne kaalust alla võtmist. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Victoria sõnul vajas ta piknikutekilt püsti saamiseks oma mehe abistavat kätt - kaalulangetamisega alustas naine kohe järgmisel päeval.

Naine viis oma toitumises sisse väiksed muudatused: ta loobus kaloririkastest toitudest, lõpetas šokolaadi tarbimise, lisas toidukordadele rohkem köögivilju ja hakkas fritüüri ning praepanni asemel ahju kasutama.

Victoria pärast suurt muutust.
Victoria pärast suurt muutust. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Tema salarelvaks said aga pühapäeva õhtud, mille naine pühendas tulevase nädala toidukordade ettevalmistamisele - just need aitasid Victorial õigel rajal püsida, kirjutab 7News

Tänu nendele muudatustele õnnestus kahe lapse emal alla võtta 47 kilogrammi.

Victoria perega.
Victoria perega. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles