ARSTID PALJASTAVAD ⟩ Need on kõige absurdsemad asjad, mida patsiendid on tohtritele öelnud

PM Tervis
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inimkeha on keeruline ja isegi arstid ei tea sellest veel kõike. Nende õnneks satub vastuvõtule mõnikord ka selliseid patsiente, kelle teadmised suudavad kogenud tohtreid tõeliselt üllatada. Toome teieni kõige absurdsemad näited selle kohta, mida arstid patsientide suust kuulnud on.

Veebilehel Reddit esitati arstidele teemakohane küsimus ja laekunud vastused olid sellised, mis võivad isegi nelja-aastase silmi pööritama panna.

Patsient, kes teab sõrmedest kõike

«Mitu aastat tagasi ütlesin patsiendile, et peame tema sõrme kahjuks eemaldama. Ta oli seda kuuldes erakordselt rahulik ja protseduuriga kahel käel nõus. Kuna sellist reaktsiooni tihti ei näe, küsisin ta käest, miks ta sellesse nii külmalt suhtub? Vastuseks sain, et võtke sõrm maha kui vaja - sellest pole midagi - need kasvavad ju kiiresti tagasi!»

Antibeebipillid

«Minu vastuvõtule tuli paarike ja nad ei mõistnud, kuidas naispool rasestuda sai, kui nad juba pikka aega antibeebipille võtavad. Selgus, et need kirjutati küll naisele, kuid tablette tarbis hoopis mees.»

Hambutu naeratus

«Ühe sünnituse juures viibinud isa läks täiesti endast välja, sest ta ei suutnud mõista, miks tema laps hambutuna sündis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles