Spaa mullivann imes väikelapse tagumiku äravooluavasse kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastane poiss sai Saaremaa spaas raskelt viga.
Kolmeaastane poiss sai Saaremaa spaas raskelt viga. Foto: Erakogu

Mändjalas asuvas Saaremaa Thalasso spaas juhtus läinud nädalavahetusel õnnetus, kus sai vigastada emaga mullivannis viibinud väikelaps.

«Istusime emade ja lastega mullivannis, kui korraga hakkas minu laps jubedalt röökima,» meenutas 1. septembril toimunud vahejuhtumit 27-aastane Liina. Naise sõnul ei saanud ta esmalt aru, milles viga, aga märkas siis, et laps on peput pidi kuhugi kinni jäänud. Tegemist oli mullivannis asuva avaga, kust vesi sisse ja välja liigub, ning see oli tõmmanud ta poja istmiku tugevalt vaakumisse.

«Me mitme emaga tõmbasime teda sealt välja, aga ei saanud enne kätte, kui mullivann välja lülitati.» Laps oli šokis ja hüsteerias ning karjus. Põnni tagumik värvus ema sõnul koheselt tumelillaks. Vanemad panid viga saanud kohale külmakoti, aga märkasid paari tunni pärast, et poeg on väga loid ja ei liiguta. Lapse tagumik oli tugevasti turses.

«Helistasin kiirabisse, et sealt nõu küsida, aga sealt saadeti meile auto järgi ning viidi haiglasse,» rääkis Liina. Haiglas anti perele suur hulk valuvaigisteid ning kästi last nädal aega kodus ravida. Ema sõnul läks ta pärast lapse magama panemist uurima, mis mullivannis tema last ikkagi vigastas. «Seal ei ole mingit kaitsevõret, on lihtsalt suur auk,» oli naine üllatunud.

Ema sõnul nähvas temaga mullivanni juurde  kaasa tulnud administraator nähvas  talle ülbelt, et kus teie siis olite, kui teie laps oli seal. «Ma vastasin, et olin tema kõrval ja hoidsin tal käest kinni,» rääkis Liina. Mitu hotellitöötajat mainisid vanematele hiljem, et selliseid õnnetusi on ka varem olnud.

Pärast spaas juhtunud õnnetust ei saa laps istuda, koju Tallinnassegi sõitis laps pühapäeval tagaistmel kõhuli lamades.

Saaremaa Thalasso spaa juhataja Ulvi Lehtsalu tunnistas Saarte Häälele, et säärane õnnetus oli nende mullivannis küll juhtunud, kuid rohkem ta oma sõnul kommentaare jagada ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles