Spordiüritustel koguti kõnniraja rakmete ostuks üle 1200 euro

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kliinikumi lastefondi maskott rattavõistlusel.
Tartu Kliinikumi lastefondi maskott rattavõistlusel. Foto: Facebook

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on Klubi Tartu Maratoni üritustel kogunud kõnniraja juurde kuuluvate rakmete ostuks juba üle 1200 euro.

Taastusraviks väga oluliste rakmete väärtuseks on ligi 5000 eurot, millest 1500 katab sülearvutite edasimüüja Computech ja puuduvad 1300 eurot loodetakse koguda selle aasta kahel viimasel Klubi Tartu Maratoni spordiüritusel, teatas lastefond.

 Oma panuse rakmete ostuks saab igaüks anda juba sellel nädalavahetusel, mil toimub SEB 15. Tartu Rattamaraton, kus on kohal ka Lastefondi vabatahtlikud koos maskott Mõmmikuga. Vabatahtlikud korraldavad lastele erinevaid põnevaid tegevusi ja koguvad annetusi kõnniraja rakmete ostuks Tartu Ülikooli Kliinikumi laste ja noorukite arendus- ja taastusravi keskusesse. 

Vabatahtlikud on kohal nii 15. septembril toimuval SEB 15. Tartu Rattamaratoni lasteüritusel Tartus kui ka 16. Septembril aset leidval Rattamaratonil Elvas. Mõlemal päeval on Lastefondi telgis võimalik joonistada, meisterdada, mängida ja lihtsalt toredalt aega veeta. Lisaks on Lastefondi telk ametlikuks kohtumispaigaks kaduma läinud lastele ja nende vanematele. Noori rattureid on ergutamas ka fondi maskott Mõmmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles